Doe mee met WaddSportief

Dit jaar helaas geen Waddinxveense sportverkiezingen. Maar wel een ander sportief event voor iedereen in Waddinxveen. Een (spin)fietswedstrijd waarvan de opbrengsten geheel ten goede komen aan de deelnemende Waddinxveense sportclubs. We noemen dit event: WaddSportief!!!

Voor sportclubs, bedrijventeams, vrienden- en familieteams
Op 10 oktober staan ongeveer 30 (spin)fietsen klaar in de Marktstraat op het Gouweplein voor teams van onder meer sportclubs, vriendenclubs, verenigingen en bedrijven. Een team bestaat uit vier tot zes deelnemers die samen, in twee-en-een-half uur, zoveel mogelijk kilometers moeten afleggen. De sportievelingen strijden om de eeuwige roem, terwijl alle opbrengsten, waaronder het inschrijfgeld, ten goede komen aan de deelnemende sportclubs. Deelnemende teams kunnen zich door familie, vrienden of bedrijven laten sponsoren om het inschrijfgeld bij elkaar te brengen. Met dit evenement geven we de Waddinxveense sport een financiële impuls. Die hebben ze, na de Corona-pauze superhard nodig.

Samen finishen met de Amstel Gold Race
10 oktober is niet zo maar gekozen. Niet alleen is het een unieke datum (10-10-20), het is ook de dag waarop de enige Nederlandse fietsklassieker wordt gereden: de Amstel Gold Race. We plaatsen daarom een groot scherm in het Waddinxveense centrum, waarop het publiek en de fietsteams de race kunnen volgen. Met een drankje en een hapje maken we er een fantastisch leuk Waddinxveens festijn van. En natuurlijk veilig: met in achtneming van alle Corona-regels. 

Aanmeldformulier​
Een team moet tenminste uit vier personen bestaan en maximaal uit zes.
(Voor)inschrijving

We rekenen erop, dat er, in deze fase van de Corona-periode, veel belangstelling is voor dit event, maar het aantal deelnemende teams is beperkt. Daarom is voorinschrijving nu al mogelijk met jouw team. Reserveer nu een fiets!

Het inschrijfgeld bedraagt € 500,00. De inschrijving is definitief zodra het inschrijfgeld is overgemaakt aan:
Lions Waddinxveen Tsuytende
T.a.v. penningmeester
NL83 RABO0386862788.

Het evenement wordt georganiseerd door Lionsclub Waddinxveen Tsuytende in samenwerking met de gemeente Waddinxveen en wordt ondersteund door diverse Waddinxveense bedrijven. Mocht het event onverhoopt niet door kunnen gaan (Corona), dan wordt het inschrijfgeld teruggestort. Ruim voor aanvang ontvangt de teamcaptain een informatiepakket met starttijden, deelnemersshirts en de spelregels, inclusief het Corona-protocol voor dit event, waar de teams zich strikt aan moeten houden. De namen van de deelnemers kunt u dan definitief maken.

Voor vragen en/of nadere informatie: mail naar sportgalawaddinxveen@gmail.com

Met dank aan onze hoofdsponsor
Rabobank Hollandse IJssel